top of page

Magiska sommarnätter i rovdjurslandet !

Den 3-7 juli åker vi till Ryska gränsen i östra Finland för magiska upplevelser i vildmarken!

Sommarnätter i rovdjurslandet är speciella - solen ligger just under horisonten ca kl 23-02 och färgar diset över himlen i intensiva färger av pudrad ockra - djupt röd, orange, gul, ljusgul, sedan ljusblå högre upp på himlavalvet. Stämningen över landskapet blir mystiskt förtätad. Över sjöarna dansar älvorna i sina klänningar av dimma. Varma sköna färgtoner dröjer kvar natten igenom. Mitt i detta rör sig stora rovdjur ljudlöst helt nära dig där i gömslet. Björnfrossan är ett faktum - ett minne för livet . . . Följ med oss 3-7 juli för att uppleva detta!

_Q8K6823-2.jpg
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page