top of page

Nytt reseprogram för Finland 2016


Resorna till Finland under våren och sommaren har bjudit på mängder av upplevelser och fotomöjligheter av björnar och järvar. Drygt 15 olika björnar har setts och många spännande interaktioner och händelser björnarna emellan har vi kunnat studera. Det är fantastiskt att följa de olika björnarnas beteenden där i vildmarken!

Nog för att vi oftast blir bortskämda med sagolika fototillfällen, så är det upplevelserna med rovdjuren i de vackra miljöerna som de flesta resedeltagare känner är viktigast och mest givande - ett minne för livet menar många!

Nu i år återstår resorna till Finland i september. Nästa års reseprogram till Finland är nu klart och många spännande resor med nya möjligheter kan vi erbjuda!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page