top of page

DE FINASTE BJÖRNARNA !

Rovdjurslands resa till finsk-ryska gränsen 1-5 juni blev lyckad då vi fick fina upplevelser och fototillfällen varje kväll i fint ljus! Vi fick se 7-8 olika björnar, en varg och en järv. Att få tillfälle att fota varg var en riktig kick för flera av deltagarna!

Det mest glädjande för mig var att de allra finaste och mest spännande björnarna kommit tillbaks till gömsleområdet i år! Det är den vackra ljusa honan Lumikki med sina fina ungar Bjärven och Baby Lumikki som visade sig varje kväll. Den enorme hanen Brutus, som är den mest dominante hanen, var på plats. Alltid en stark upplevelse att se denne mäktige björn! Dessutom den busige och charmige Cappuccino som nu växt till sig rejält, nu under sitt 5:e år. Alltid händer någonting speciellt då denne ”showman” visar sig – nu exempelvis stående brottningsmatch med annan björn!

Dessa björnar är verkligen någonting alldeles extra – de är mycket vackra och fotogeniska här i de fina miljöerna och ljuset. Vi känner dem sedan tidigare och kan bekanta oss och lära oss mer om dem under resorna.

Nu ser vi fram emot en fortsatt bra säsong i Rovdjurslandet och att dessa fantastiska björnar stannar kvar under året!

Några platser finns kvar på resorna i augusti och september!

Vilda hälsningar, Magnus Fredriksson, reseledare

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page