top of page

Vargarna ses oftare i år!

Vårt gömsleområde är en del av ett vargrevir med minst 5 individer. Nu i år har det varit mer regelbundna observationer och fotomöjligheter. Enormt spännande med möjligheten att se dessa magnifika djur! I synnerhet är alfa-hanen en riktigt stor och ståtlig varg. Bilden här är tagen nu i maj 2018. Den visar alfa-hanen som lugnt visade sig vid våra gömslen - han utstrålade sådan kraft och pondus - en mycket stark upplevelse för resegruppen på plats då!

Nu hoppas vi på tur med både vargar, björnar och järvar under sommarens resor!

Platser finns kvar på resorna augusti och september. Välkomna att boka!

Vilda hälsningar,

Magnus Fredriksson, reseledare

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page