top of page

Nya äventyr i Rovdjurslandet 2019!

Säsongen 2018 i Rovdjurslandet vid den finsk-ryska gränsen kan summeras och den har varit full av upplevelser och fina fotomöjligheter! Det är fortsatt björn på 100% av resorna med Rovdjursland och vi har kunnat följa några av individerna vi sett tidigare år, vilket är mycket spännande! Glädjande var att en hona med tre fina årsungar var regelbunden och sågs av många under året. Den magnifike jättebjörnen Brutus sågs många gånger till deltagares glädje! Många olika individer har som vanligt visat sig vid gömslena - ofta helt nära så pulsen går upp och händerna skakar!! Dessutom sågs fortsatt järvar ofta under säsongen.

Det bästa denna säsong är nog att vargarna nu börjat visa sig ofta och dessutom i fint ljus nära gömslena. Många mycket bra fototillfällen har det blivit! Detta har vi drömt om i flera år och nu har det blivit verklighet! Bra möjligheter på varg alltså!

Nu ser vi fram emot 2019 och nya äventyr och upplevelser i Rovdjurslandet! Välkomna att boka resa!

Som alltid, varmt välkomna med frågor och för planering av er resa!

Vilda hälsningar, Magnus Fredriksson, reseledare

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page