Rovdjursland - Specialist på rovdjur i östra Finland

 

Rovdjursland har ett exklusivt samarbete med Wild Brown Bear lodge i östra Finland och erbjuder här specialiserad guidning. Vi vill ge våra deltagare det bästa av upplevelser och fotomöjligheter av våra stora rovdjur: björn, järv och varg. Individuell rådgivning om naturfoto och taktik på resmålet är en viktig del. Här ska en nybörjare med kameran få ut mycket av resan, liksom den erfarne naturfotografen utifrån sin högre nivå av kunskap och ambition. Vi är dedikerade att ge entusiasten exeptionella fotomöjligheter, men det går även utmärkt att följa med på våra resor enbart för de starka naturupplevelserna med rovdjuren i centrum. Kunskaper om de vilda djuren och naturen är för oss lika viktigt som kunskaper om det fotografiska och det ingår föredrag om rovdjuren vi ser på plats.

 

Rovdjursland grundades av Magnus Fredriksson och den legendariske naturfilmaren Bosse Kristiansson. Rovdjursland drivs nu av Magnus Fredriksson som sedan 2013 specialiserat sig som fotoguide i östra Finland med ambitionen att leverera bästa björnfoto till bästa pris! 

 

BRA PRISER OCH MÅNGA MERVÄRDEN

 

Rovdjurslands specialisering på rovdjur i östra Finland och det nära exklusiva samarbetet med resmålet Wild Brown Bear lodge i Vartius gör det möjligt att hålla MYCKET BRA PRISER! Vi strävar också efter att ge deltagarna unika mervärden!

 

Med lokalt engagemang, kunskap om resmålet och aktiv utveckling av fotomöjligheterna på plats kan deltagarna ges kunskap om rovdjuren på platsen och få en inblick i dessa skygga djurs liv; få detaljerad taktisk rådgivning inför varje ny kväll i fotogömslet; och ges markant förbättrade fotomöjligheter genom den väl utarbetade specialiserade åtling som görs exklusivt för Rovdjurslands deltagare!

Anmäl gärna att få Rovdjurslands nyhetsbrev HÄR

Följ även Rovdjursland på Facebook HÄR

Naturfotografen Magnus Fredriksson leder fotoresor och fotoworkshops om rovdjur och fågelfoto i vildmark i Norden
Naturfotografen Magnus Fredriksson leder fotoresor och fotoworkshops om rovdjur och fågelfoto i vildmark i Norden
Magnus Fredriksson, Fil. Dr.

 

Magnus Fredriksson driver företaget Rovdjursland Fotoresor.

Med ett genuint naturintresse som grund är han naturfotograf med en bakgrund som biolog och forskare. Han svarar för utveckling och ledning av Rovdjurslands verksamhet, samt är fotoguide och föreläsare.

 

På resmålet i Finland - Wild Brown Bear, Vartius - arbetar han aktivt för att utveckla fotomöjligheterna och verksamheten på plats, vilket gett omfattande erfarenhet av resmålet och av fotografering av rovdjur. Platsen har blivit ett andra hem och han känner igen många av individerna av rovdjur, deras inbördes förhållanden och beteenden. Han representerar Wild Brown Bear lodge i Skandinavien och har ett exklusivt samarbete med Wild Brown Bear där han är platsens mest erfarne fotoguide.

 

Kontakta gärna Magnus för frågor via "Kontakt" i menyn!

Naturfotografen Magnus Fredriksson leder fotoresor och fotoworkshops om rovdjur och fågelfoto i vildmark i Norden
Elisabeth Landberger

 

Elisabeth ”Ella” Landberger har sedan barnsben haft ett stort naturintresse och brinner för bevarandet av det rika naturliv vi har i Norden. Som frilansande naturfotograf har hon gjort flera tidningsreportage samt artiklar till olika naturforum. Hon är en känt duktig pedagog och jobbar som fotolärare åt olika studieförbund, som reseledare och på Scandinavian Photo butik. För Rovdjursland är hon fotoguide för tjejresorna till Finland där hon också håller fotoworkshop.

Naturfotografen Magnus Fredriksson leder fotoresor och fotoworkshops om rovdjur och fågelfoto i vildmark i Norden
Roland Ulfeld

 

Roland "Rolle" Ulfeld är en hängiven naturfilmare som driver firman Rolands Naturfoto. Han håller bl.a. kurser om hur man filmar och gör naturfilm och han är lärare på Moderskeppet som arrangerar fotokurser. Han har en lång karriär som audio-visual manager på Stockholmsmässan bakom sig och är en verklig expert på ljud och bild. Han har många gånger rest till Finland för att filma rovdjur. För Rovdjursland håller han workshops om hur man filmar med sin vanliga kamera på vissa av resorna.

Cicci Nr 2.jpg
BIG Travel resebyrå

Det går utmärkt att få hjälp att boka sina flygbiljetter till resmålet, inklusive annat som kan behövas för resandet. Cecilia på resebyrån Big Travel hjälper gärna Rovdjurslands resedeltagare med detta. Meddela om detta önskas.