Boka resa

 

Välkommen med intresseanmälan för resa via "Kontakt" i menyn ovan.

Villkor och vad som ingår

 

Detta ingår:

Områdets mest erfarne guide och reseledare Magnus Fredriksson från Rovdjursland Fotoresor. Nätter i gömsle. All mat (stadig frukost, fika dagtid, stadig tidig middag, matsäck till gömslet). Boende på lodgen (vandrarhem standard; par och singeltjej bor enskilt). Genomgångar/föredrag dagligen om taktik inför nästa kväll i gömslena, fototips och info om djuren vi ser, samt att identifiera olika individer av djur. Bastu och klassisk finsk rökbastu. Transporter till/från flygplats med buss.

 

Villkor:

Bokning anses giltig då resan betalats. Återbetalning av resans pris görs vid avbokning 14 dagar eller tidigare innan resans start minus en avbokningsavgift på 50 Euro. Om avbokning sker senare än 14 dagar innan resan görs ingen återbetalning. Om man av någon anledning inte utnyttjar någon del av arrangemanget görs ingen återbetalning för sådan del.

Särskilt villkor för resa säsong 2022 och 2023: om finsk eller svensk myndighet tar beslut om att resa till Finland inte bör göras (exempelvis reseavrådan från svenska UD) betalas alla pengar tillbaka till resedeltagaren. 

Ansvarig arrangör:

Wild Brown Bear Ltd. Kostamustie 5644, 88930 Lentiira (Vartius), Finland. 

Ansvarig arrangör är Wild Brown Bear Ltd. Företaget har drivit verksamheten med björngömslen sedan 1999 och är en av de största inom branschen. Wild Brown Bear och Rovdjursland Fotoresor har ett nära och exklusivt samarbete för den Skandinaviska marknaden. Rovdjursland är i hög grad involverat i att utveckla verksamheten i Finland och bedriver guidning på platsen. 

Betalning av resa:

Betalning görs direkt till Wild Brown Bear Ltd via hemsida. Länk till betalsidan erhålles via email.

Resegaranti / konsumentskydd vid köp av paketresa:

Detta arrangemang som presenteras på denna hemsida räknas som "paketresa" då det innefattar både inkvartering och aktivitet. Ansvarig arrangör Wild Brown Bear Ltd är ett finskt företag och det är finskt konsumentskydd och resegaranti som gäller. Wild Brown Bear Ltd har ställt resegaranti enligt gällande regler till myndigheten Konkurrens- och Konsumentverket som ansvarar för resegaranti i Finland. Mer info om konsumentskydd och resegaranti i Finland via denna länk (text på svenska):

https://www.kkv.fi/sv/konsumentarenden/resor-och-inkvartering/paketresor-och-sammanlankat-researrangemang/vad-ar-en-paketresa/

Om arrangemanget inte levereras som planerat och marknadsfört är arrangören skyldig att ersätta resenären med hela kostnaden för resan, eller för del av resan som resenären inte fått sig tillgodo.