Boka resa

 

Välkommen med intresseanmälan för resa via "Kontakt" i menyn ovan.

Villkor och vad som ingår

 

Detta ingår:

Svensk-talande guide från Rovdjursland Fotoresor på heltid. Nätter i gömsle. All mat (stadig frukost, fika dagtid, stadig tidig middag, matsäck till gömslet). Boende på lodgen (vandrarhem standard; par och singeltjej bor enskilt). Genomgångar/föredrag dagligen om taktik inför nästa kväll i gömslena, fototips och info om djuren vi ser, samt att identifiera olika individer av djur. Bastu och klassisk finsk rökbastu. Transporter till/från flygplats med buss.

 

Villkor:

Bokning anses giltig då resan betalats (helt eller delvis). Återbetalning av resans pris görs vid avbokning 14 dagar eller tidigare innan resans start minus en avbokningsavgift på 100 Euro. Om avbokning sker senare än 14 dagar innan resan görs ingen återbetalning. Om man av någon anledning inte utnyttjar någon del av arrangemanget görs ingen återbetalning för sådan del.

 

Ansvarig arrangör:

Wild Brown Bear Ltd. Kostamustie 5644, 88930 Lentiira (Vartius), Finland. 

Ansvarig arrangör är Wild Brown Bear Ltd. Företaget har drivit verksamheten med björngömslen sedan 1999. Wild Brown Bear och Rovdjursland Fotoresor har ett nära och exklusivt samarbete för den Skandinaviska marknaden. Rovdjursland är i hög grad involverat i att utveckla verksamheten i Finland och bedriver guidning på platsen. 

Resegaranti / konsumentskydd vid köp av paketresa:

Detta arrangemang som presenteras på denna hemsida räknas som "paketresa" då det innefattar både inkvartering och aktivitet. Ansvarig arrangör Wild Brown Bear Ltd är ett finskt företag och det är finskt konsumentskydd som gäller. Mer info om konsumentskydd vid köp av paketresa i Finland via denna länk (text på svenska):

https://www.kkv.fi/sv/information-och-anvisningar/resande-samt-information-for-researrangorer/

Om arrangemanget inte levereras som planerat och marknadsfört är arrangören skyldig att ersätta resenären med hela kostnaden plus eventuella uppkomna merkostnader. Se fullständiga villkor via denna länk (text på engelska):

http://wildbrownbear.fi/booking-terms.html