top of page

Boka resa

 

Välkommen med intresseanmälan för resa via "Kontakt" i menyn ovan.

Villkor och vad som ingår

 

Detta ingår:

Erfarne guiden och reseledaren Magnus Fredriksson från Rovdjursland Fotoresor. Nätter i gömsle. All mat (stadig frukost, fika dagtid, stadig tidig middag, matsäck till gömslet). Boende på lodgen (vandrarhem standard; par och singeltjej bor enskilt). Genomgångar/föredrag dagligen om taktik inför nästa kväll i gömslena, fototips och info om djuren vi ser, samt att identifiera olika individer av djur. Bastu. Transporter till/från flygplats med buss.

 

Villkor:

Bokning anses giltig då resan betalats. Återbetalning av resans pris görs vid avbokning 30 dagar eller tidigare innan resans start minus en avbokningsavgift på 100 Euro. Om avbokning sker senare än 30 dagar innan resan görs ingen återbetalning. Om man av någon anledning inte utnyttjar någon del av arrangemanget görs ingen återbetalning för sådan del.

Ansvarig arrangör:

Wildlife Safaris Finland. 

Ansvarig arrangör är Wildlife Safaris Finland Ltd. Företaget har drivit verksamheten med björngömslen sedan 1980-talet och är en av de största inom branschen. Wildlife Safaris Finland och Rovdjursland Fotoresor har ett nära samarbete och Rovdjursland bedriver guidning på platsen. 

Betalning av resa:

Betalning görs direkt till Wildlife Safaris Finland via faktura. 

Resegaranti / konsumentskydd vid köp av paketresa:

Detta arrangemang som presenteras på denna hemsida räknas som "paketresa" då det innefattar både inkvartering och aktivitet. Ansvarig arrangör Wildlife Safaris Finland Ltd är ett finskt företag och det är finskt konsumentskydd och resegaranti som gäller. Wildlife Safaris Finland Ltd har ställt resegaranti enligt gällande regler till myndigheten Konkurrens- och Konsumentverket som ansvarar för resegaranti i Finland. Mer info om konsumentskydd och resegaranti i Finland via denna länk (text på svenska):

https://www.kkv.fi/sv/konsumentarenden/resor-och-inkvartering/paketresor-och-sammanlankat-researrangemang/vad-ar-en-paketresa/

Om arrangemanget inte levereras som planerat och marknadsfört är arrangören skyldig att ersätta resenären med hela kostnaden för resan, eller för del av resan som resenären inte fått sig tillgodo.

bottom of page