top of page

Nya resor 2017


Nu är reseprogrammet för 2017 klart!

Programmet utökas med nya möjligheter och det arbetas ständigt med förbättringar på vårt resmål Wild Brown Bear, Vartius, vid den finsk-ryska gränsen.

Nyheter är en resa mitt i parningstiden för björnar 1-5 juni som har stor potential till unika fotomöjligheter, en resa i augusti som är en riktigt bra tid för björnfotografering, samt att vi lägger en tjejresa då det är som ljusast 30 juni - 4 juli.

Naturligtvis satsas det på favoriterna våren i början av maj, sommarnattens ljus i början av juli, varg-resor i slutet av september och midsommar i rovdjurslandet! Dessutom försöker vi fota både varg, järv och björn då vintern fortfarande håller sitt grepp om taigan i mars och april.

Anmäl gärna intresse i god tid!

Ni är alltid välkomna att höra av er med frågor och för planering av resor.

Vilda hälsningar, Magnus Fredriksson, reseledare

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page